شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۳
کد خبر: 402092

چند روز پیش یکی از بستگان مردی 51ساله نزد مأموران پلیس اصفهان رفت و مدعی شد که این مرد و خانواده‌اش ناپدید شده‌اند. تیمی از مأموران برای بررسی موضوع، راهی خانه موردنظر در حوالی خیابان‌ آتشگاه شدند.

جنایت وحشتناک خواهرزاده‌ها

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، 2خواهرزاده که به‌خاطر اعتراضات دایی‌شان از او کینه به دل داشتند، این مرد، همسرش و 2فرزند آنها را بی‌رحمانه به قتل رساندند.

 چند روز پیش یکی از بستگان مردی 51ساله نزد مأموران پلیس اصفهان رفت و مدعی شد که این مرد و خانواده‌اش ناپدید شده‌اند. تیمی از مأموران برای بررسی موضوع، راهی خانه موردنظر در حوالی خیابان‌ آتشگاه شدند.

کسی داخل خانه نبود اما به‌هم‌ ریختگی و آثار درگیری در آنجا مشاهد می‌شد. مأموران پس از بررسی دقیق خانه برای ادامه جست‌وجو راهی پشت‌بام شدند و آنجا چشمشان به یک انباری افتاد که درش بسته بود. مأموران وقتی در انباری را باز کردند با صحنه‌ای هولناک روبه‌رو شدند. اجساد 4عضو خانواده شامل پدر ۵۱ ساله، مادر ۴۴ساله، دختر ۶‌ساله و پسر ۱۲ ساله که غرق خون بودند، داخل انباری افتاده بود.

بررسی‌ها نشان می‌داد که 3عضو خانواده با اصابت ضربات چاقو به قتل رسیده‌اند و دختر 6ساله خفه شده است. با پیدا شدن اجساد، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عاملان جنایت آغاز شد و طولی نکشید که مأموران به 2خواهرزاده پدر خانواده مقتولان مظنون شدند.

آنها که 2 جوان 29و 35 ساله بودند ناپدید شده بودند و بررسی‌ها نشان می‌داد از مدت‌ها قبل با دایی‌شان اختلاف داشته‌اند. در این شرایط جست‌وجو برای دستگیری آنها آغاز شد و هر 2برادر در مخفیگاهشان در یکی از شهرهای اطراف اصفهان دستگیر شدند.


 قاتلان اعتراف کردند که همراه دایی‌شان در یک ساختمان زندگی می‌کردند اما او به‌دلیل اینکه آنها سر و صدای زیادی داشتند و در خانه پرورش سگ راه انداخته بودند مدام به آنها گیر می‌داد و به همین دلیل روز حادثه به خانه دایی رفتند و با او درگیر شدند و وی را به قتل رساندند و در همین هنگام، همسر و فرزندان او از راه رسیدند و آنها را نیز به قتل رساندند. تحقیقات از متهمان ادامه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha